Начало Управление на Проекти eArchiver Broadcast e-Mail eProof Последни Проекти Всички Проекти Data Defender Data Defender Pro Клиенти Партньори Кариери Галерия За Нас Контакт Карта на сайта


Система за онлайн обработка и поръчка на рекламни материали

Производството на печатни материали е сложен процес съставен от няколко важни етапа:
оформяне на идеята за дизайн;
персонализация на продукта;
изготвяне на копие и предоставянето му за одобрение от клиента;
печат на готовия продукт, опаковане и доставяне.

Компаниите отделят много време и средства при поръчване и одобрение на рекламни материали, a фирмите занимаващи се с печатна дейност влагат значителни ресурси, за да осигурят на клиентите си бързо и точно изпълнение на поръчката.

За да улесни процеса за всички страни, Дивижън създаде eProof™ - система за онлайн персонализация, одобрение и поръчка на документи. Тя позволява на клиентите да изготвят сами своите продукти по Интернет на базата на предварително подготвени от дизайнери QuarkXpress документи, да видят как изглежда актуализирания продукт и след това да го одобрят и поръчат само с няколко щраквания на мишката.

eProof™ е гъвкава система, даваща възможност за обработване на множество рекламни материали като брошури, бланки, пликове за писма, визитни картички, етикети и др. eProof™ е уникална и се отличава от подобни системи по това, че дава на потребителите свободата да направят своите документи без намесата на специалист, след което в реално време да видят как би изглеждал даденият продукт. След онлайн проверка, клиентите могат да одобрят съответния документ и да направят заявка за неговото разпечатване. До получаването на поръчката те могат да проследяват нейния статус във всеки един момент.

Системата eProof™ дава възможност на студията за печат да създават индивидуални интернет магазини, в които да се съхранява пълната гама от рекламни материали, които даденен клиент използва. Достъп до тях имат само оторизирани потребители. Администраторите на системата имат пълен контрол върху клиентските магазини: те могат да променят продуктите, правата за достъп, да актуализират информацията за статуса на поръчаните материали и др.

ПРЕДИМСТВА:
Индивидуални интернет магазини съдържащи файлове с продуктите на всеки клиент;
Възможност за избор на продукт, персонализация и получаване в реално време на предварителен преглед на дадения материал с въведената от клиента информация;
Онлайн поръчки и проследяване на поръчки;
Онлайн администрация, извършвана от оторизирани служители;

5ти Ноември, 2006
Division спечели 1ва награда в раздел Уеб Дизайн - Развлечение&Хоби на конкурса Компютърно пространство ‘06 със сайта www.uno-sofia.com
пълният текст


6 Юни, 2006
Официално бе публикуван Интернет сайта на верига ресторанти "UNO" - www.uno-sofia.com
пълният текст...


3 Февруари, 2005
Обновеният online Прес Архив на The Schieffelin & Co Company ще бъде публикуван на 28 февруари 2005г.
пълният текст...


15 Декември, 2004
Division приключи работа по Wineosaur 4.1! Wineosaur е основният инструмент на Charmer Industries за анализ на пазара на вина и алкохолни напитки в САЩ.
пълният текст...


18 май, 1999
Division подписва договор за партньорство с iConcepts™, Inc., американска...
пълният текст


 
Copyright© 1998-2017, Division Ltd.
Всички права запазени.