Начало Управление на Проекти eArchiver Broadcast e-Mail eProof Последни Проекти Всички Проекти Data Defender Data Defender Pro Клиенти Партньори Кариери Галерия За Нас Контакт Карта на сайта

Project Management 2.0
Система за управление на проекти

Успехът на Вашия бизнес зависи от добрата организация на задачи и проекти, разумното управление на човешките ресурси и ефективната комуникация между участниците на всички нива.

С Project Management системата Вие поддържате online база данни за проекти и техните изисквания, етапи, срокове, отговорници, участници, изработени часове. Така ефективно следите работата по проекта, обменяте информация и реагирате на въпроси възникващи в процеса на работа.

Project Management системата поддържа различни нива на достъп за различните участници: администратори, отговорници на подпроекти, изпълнители, QA специалисти, външни консултанти. Комуникацията между различните нива се осъществява чрез Message Board, с възможност за изпращане на съобщенията по e-mail.

Project Management системата дава възможност за създаване на справки (прогрес справки, свършени/ несвършени задачи, QA справки, изработени часове) в реално време за всеки етап или зададен период от време, както и за целия проект.

Възможности:
Message Board с възможност за добавяне на нови получатели на съобщенията на Message Board-а, както и тези изпратени по e-mail, запазване на вариант на съобщение и възстановаване за по-късно дописване, текстови редактор, маркиране на прочетените съобщения.
Организиране и управление на задачи (Task manager)
Изработени часове (Employees hours)
Справки (Project reports)
Система за грешки (Bug report system)
Бележки (Daily notes)
 

5ти Ноември, 2006
Division спечели 1ва награда в раздел Уеб Дизайн - Развлечение&Хоби на конкурса Компютърно пространство ‘06 със сайта www.uno-sofia.com
пълният текст


6 Юни, 2006
Официално бе публикуван Интернет сайта на верига ресторанти "UNO" - www.uno-sofia.com
пълният текст...


3 Февруари, 2005
Обновеният online Прес Архив на The Schieffelin & Co Company ще бъде публикуван на 28 февруари 2005г.
пълният текст...


15 Декември, 2004
Division приключи работа по Wineosaur 4.1! Wineosaur е основният инструмент на Charmer Industries за анализ на пазара на вина и алкохолни напитки в САЩ.
пълният текст...


18 май, 1999
Division подписва договор за партньорство с iConcepts™, Inc., американска...
пълният текст


 
Copyright© 1998-2017, Division Ltd.
Всички права запазени.