Начало Управление на Проекти eArchiver Broadcast e-Mail eProof Последни Проекти Всички Проекти Data Defender Data Defender Pro Клиенти Партньори Кариери Галерия За Нас Контакт Карта на сайтаУеб базирана система за съхраняване на информация в цифров вид. Системата служи като дигитална уеб библиотека и архив с възможности за разширено търсене. Позволява архивирането на документация от хартиен носител като текстови PDF файлове, които запазват оригиналния формат, с възможност за редактиране. В системата могат да се съхраняват и графични изображения.

Обработена с OCR програма, информацията може да бъде търсена по ключови думи, тематика или в близост до посочена дума. В електронен формат, информацията може да бъде бързо и лесно намирана, организирана и разпространявана, независимо от количеството или изминалия период.

eArchiver™ поддържа Broadcast E-mail приложение за създаване на собствен списък от многобройни е-mail потребители, за изпращане или получаване на информация.

Онлайн системата eArchiver™ позволява достъп на оторизиран от компанията персонал да се свързва посредством Интернет към защитената част на сайта и да въвежда, променя или изтрива нужната информация. При вече установени наименования и категории, документите могат да бъдат трансферирани чрез FTP протокол (File Transfer Protocol) и стандартния пакет WS-FTP PRO.

Възможности:
Online Browse за бързо намиране и избиране на желаната документация.
Offline Search за търсене по ключови думи, тематика или в близост до посочена дума
Download Wizard, който генерира offline приложение на селектирана от Вас част от eArchiver™.
Broadcast E-mail приложение
База данни с оригинални текстове и графични изображения на 8 езика.

За повече информация посетете официалния eArchiver™ сайт на адрес http://earchiver-demo.division.bg. За да разгледате пълната функционалност на eArchiver™, включително и Административната част, посетете новия eArchiver™ Демо сайт.

5ти Ноември, 2006
Division спечели 1ва награда в раздел Уеб Дизайн - Развлечение&Хоби на конкурса Компютърно пространство ‘06 със сайта www.uno-sofia.com
пълният текст


6 Юни, 2006
Официално бе публикуван Интернет сайта на верига ресторанти "UNO" - www.uno-sofia.com
пълният текст...


3 Февруари, 2005
Обновеният online Прес Архив на The Schieffelin & Co Company ще бъде публикуван на 28 февруари 2005г.
пълният текст...


15 Декември, 2004
Division приключи работа по Wineosaur 4.1! Wineosaur е основният инструмент на Charmer Industries за анализ на пазара на вина и алкохолни напитки в САЩ.
пълният текст...


18 май, 1999
Division подписва договор за партньорство с iConcepts™, Inc., американска...
пълният текст


 
Copyright© 1998-2017, Division Ltd.
Всички права запазени.