Начало Управление на Проекти eArchiver Broadcast e-Mail eProof Последни Проекти Всички Проекти Data Defender Data Defender Pro Клиенти Партньори Кариери Галерия За Нас Контакт Карта на сайтаBROWN+PARTNERS


Предистория:
Като доставчик на разнообразни печатни услуги BROWN+PARTNERS са специализирали в принт мениджмънт, работейки с множество компании в сферата на различни печатни услуги.

Бизнес предизвикателство:
Да се обединят съществуващите web сайтове на компанията Gillis и Brown + Partners в нов сайт, със съвременни възможност и излъчване. Клиентът иска да се отразят неограничените технологични възможности, с които разполага за разрешаването на различните печатни нужди на своите клиенти.

Решение:
Беше разработен съвсем нов графичен дизайн за новия сайт, който отразява възможностите и съвременните управленски методи на компанията. Предизвикателството към екипа дизайнери бе да внуши от една страна традициите в обслужването, а от друга отвореността на компанията към новите технологии, средства и методи. Предложеният нов дизайн - сдържан, с премерени, но артистични моменти, включващ Flash въведение - допринесе за изграждане имиджа на BROWN+PARTNERS като сериозна, преуспяваща и модерна компания.

Използвайте Този линк, за да посетите сайта.

Workers Comp Rx

Предистория:
Workers Comp Rx, филиал на Prescription Services of America, Inc. (PSA), се занимава с управлението на рецепти и доставянето на необходимите лекарства на хора, претърпели злополука на работното място. Prescription Services of America работи от 1991 за посрещане на фармацефтичните нужди на хора с групови здравни осигуровки или здравно осигурени от работодателя. Workers Comp Rx работят по специално разработени програми за фармацефтичното осигуряване на работещите.

Бизнес предизвикателство:
Да се създаде съвършено нов облик на web сайта, като се използва макета на вече съществуващия сайт. Необходимо бе да се преодолее негативното отношение свързано с инцидент на работното място и произтичащите последствия, и да се внуши доверие в и необходимост от услугите на Workers Comp Rx. Клиентът държеше да се наблегне на изключителното качество в обслужването, гъвкавостта и находчивостта при разрешаване индивидуалните проблеми на клиентите.

Решение:
Съвсем нова визуална концепция беше разработена, за да се създаде положителна нагласа към услугите, които Workers Comp Rx предлагат. Визуалните материали, бяха специално подбрани, за да отразят предимствата, които програмите на Workers Comp Rx дават. Разработено бе Flash въведение, за да се подкрепи модерния и положителен имидж на Workers Comp Rx.

Използвайте Този линк, за да посетите сайта.iConcepts™, Inc.


Предистория:
iConcepts™, Inc. е IT компания за техническо консултиране и инженерингови услуги. iConcepts™, Inc. специализира в разработването на уеб базирани технологични бизнес решения.

Бизнес предизвикателство:
Да се създаде представителен B-2-B web сайт, който да дава информация за дейността, опита и възможностите на iConcepts™, Inc.

Решение:
Организацията и представянето на информацията бяха счетени за изключително важни при отразяване многостранната дейност и професионализъм на компанията. Web страницата отразява технологическия опит, портфолиото от клиенти и проекти, продукти и партньори. Отделено бе специално внимание на индивидуалните решения на iConcepts™ Inc. - принцип заложен във философията на компанията - да се възползва от целия опит и човешки потенциал, с който разполага компанията, за разрешаване на индивидуланите предизвикателства , които всеки клиент и ситуация предлагат. Web сайтът поддържа версия на английски и испански език.


Използвайте Този линк, за да посетите сайта.iConceptsSales


Предистория:
iConcepts™, Inc. е IT компания за техническо консултиране и инженерингови услуги. iConcepts™, Inc. специализира в разработването на уеб базирани технологични бизнес решения.

Бизнес предизвикателство:
Продължение на www.iconcepts-inc.com, Web страницата цели да представя и продава технологичните продукти на . iConcepts™, Inc.

Решение:
Разработен като B-2-B Web портал, сайтът представя различни възможности за online търговия - ценова информация, електронно плащане. Представени са още прегледи на продуктите, впечатления на клиентите, информация за индустрията.


Използвайте Този линк, за да посетите сайта.

PDA Sommelier

Предистория:
AlambicorTM е основния доставчик на пазара в САЩ на Web и PDA софтуерни приложения за винарната и алкохолна индустрия. PDA Sommelier™ е най-обстойния дигитален справочник в света за вина, реколти, производители, кулинарни предложения и комбинации, разработен за PDA устройства.

Бизнес предизвикателство:
Web сайтът е разработен с цел да промотира и продава PDA Sommelier™. Софтуерът е предназначен за висока класа любители и познавачи на вина - за целта във визията на сайта умело са съчетани стил и високи технолoгии.

Решение:
Сайтът е съобразен с изискванията за електронна търговия - представя анимирана демонстрация на продукта, online регистрация за безплатна Demo версия, online купуване, прегледи на продукта, секция Въпроси и отговори.

Използвайте Този линк, за да посетите сайта.


Phillycar

Предистория:
Phillycar е голям посредник и препродавач на използвани коли от дилъри и частни лица в щатите Филаделфия, Ню Джърси и Ню Йорк.

Бизнес предизвикателство:
Да бъде създаден web сайт, който да стане #1 Интернет средище за обяви и информация за покупка и продажба на стари автомобили.

Решение:
Web сайтът е добър пример за ефективна комбинация на външен вид и функционалност. www.phillycar.com дава многообразна визуална, техническа и ценова информация по марки и категории, рекламен индекс, дилъри по райони, авто новини и събития. Атрактивният дизайн прави посещенията още по-приятни.


Използвайте Този линк, за да посетите сайта.

5ти Ноември, 2006
Division спечели 1ва награда в раздел Уеб Дизайн - Развлечение&Хоби на конкурса Компютърно пространство ‘06 със сайта www.uno-sofia.com
пълният текст


6 Юни, 2006
Официално бе публикуван Интернет сайта на верига ресторанти "UNO" - www.uno-sofia.com
пълният текст...


3 Февруари, 2005
Обновеният online Прес Архив на The Schieffelin & Co Company ще бъде публикуван на 28 февруари 2005г.
пълният текст...


15 Декември, 2004
Division приключи работа по Wineosaur 4.1! Wineosaur е основният инструмент на Charmer Industries за анализ на пазара на вина и алкохолни напитки в САЩ.
пълният текст...


18 май, 1999
Division подписва договор за партньорство с iConcepts™, Inc., американска...
пълният текст


 
Copyright© 1998-2017, Division Ltd.
Всички права запазени.