Начало Управление на Проекти eArchiver Broadcast e-Mail eProof Последни Проекти Всички Проекти Data Defender Data Defender Pro Клиенти Партньори Кариери Галерия За Нас Контакт Карта на сайтаiConcepts™, Inc. е американска консултантска компания в сферата на високите технологии, с централен офис във Филаделфия, Пенсилвания. Division работи по множество проекти с iConcepts™, Inc. от 1998.

В резултат на партньорството и двете компании могат да се похвалят със следните много успешни постижения:

Дизайн и разработване на над 25 уеб сайтове, няколко от които много мащабни с големи бази данни към тях, на изключително високо технологично ниво.

Разработване на няколко софтуерни продукта - Data DefenderTM 1.5 (основна и PRO версия) back-up апликация с лесен потребителски интерфейс и OIC - сложна програма за обработване/ изчисление на данъци, предназначена за счетоводители, които защитават интересите на нередовни/ закъснели данъкоплатци.

Разработване на FLASH аудио реклами

Разработване и създаване на няколко модерни търсачки и системи за сигурност предназначени за архиви с клиновидна структура и системи за съхранение на данни.

5ти Ноември, 2006
Division спечели 1ва награда в раздел Уеб Дизайн - Развлечение&Хоби на конкурса Компютърно пространство ‘06 със сайта www.uno-sofia.com
пълният текст


6 Юни, 2006
Официално бе публикуван Интернет сайта на верига ресторанти "UNO" - www.uno-sofia.com
пълният текст...


3 Февруари, 2005
Обновеният online Прес Архив на The Schieffelin & Co Company ще бъде публикуван на 28 февруари 2005г.
пълният текст...


15 Декември, 2004
Division приключи работа по Wineosaur 4.1! Wineosaur е основният инструмент на Charmer Industries за анализ на пазара на вина и алкохолни напитки в САЩ.
пълният текст...


18 май, 1999
Division подписва договор за партньорство с iConcepts™, Inc., американска...
пълният текст


 
Copyright© 1998-2017, Division Ltd.
Всички права запазени.