Начало Управление на Проекти eArchiver Broadcast e-Mail eProof Последни Проекти Всички Проекти Data Defender Data Defender Pro Клиенти Партньори Кариери Галерия За Нас Контакт Карта на сайтаОбновеният online Прес Архив на The Schieffelin & Co Company за корпоративна текстова и графична информация, с многообразни възможности за търсене, представяне и разпространение, ще бъде публикуван на 28 февруари 2005г.

Подобренията включват нов дизайн, олекотена логика и нов интерфейс на сайта, подобрени възможности за търсене, нова възможност за записване на съдържанието на потребителската кошница, нови възможности на Системата за изпращане на електронни съобщения, нова Система за записване на избрано съдържание от сайта на локалната машина. Сайтът е разработен изцяло на ASP .NET.

The Schieffelin & Co Company е основана през 1794 и базирана в Манхатън. Тя е един от водещите вносители на висококачествени вина и високо-алкохолни напитки в САЩ.

5ти Ноември, 2006
Division спечели 1ва награда в раздел Уеб Дизайн - Развлечение&Хоби на конкурса Компютърно пространство ‘06 със сайта www.uno-sofia.com
пълният текст


6 Юни, 2006
Официално бе публикуван Интернет сайта на верига ресторанти "UNO" - www.uno-sofia.com
пълният текст...


3 Февруари, 2005
Обновеният online Прес Архив на The Schieffelin & Co Company ще бъде публикуван на 28 февруари 2005г.
пълният текст...


15 Декември, 2004
Division приключи работа по Wineosaur 4.1! Wineosaur е основният инструмент на Charmer Industries за анализ на пазара на вина и алкохолни напитки в САЩ.
пълният текст...


18 май, 1999
Division подписва договор за партньорство с iConcepts™, Inc., американска...
пълният текст


 
Copyright© 1998-2017, Division Ltd.
Всички права запазени.