Начало Управление на Проекти eArchiver Broadcast e-Mail eProof Последни Проекти Всички Проекти Data Defender Data Defender Pro Клиенти Партньори Кариери Галерия За Нас Контакт Карта на сайта18 май, 1999

Division подписва договор за партньорство с iConcepts™, Inc., американска консултантска компания в сферата на високите технологии, с централен офис в Филаделфия, Пенсилвания.

iConcepts™, Inc. е IT компания за техническо консултиране и инженерингови услуги. iConcepts™, Inc. специализира в разработването на уеб базирани технологични бизнес решения.

Благодарение на партньорството си с iConcepts™, Inc., Division е вече една от най-прогресивните компании за разработка, програмиране и дизайн на уеб сайтове за множество, предимно американски компании.

5ти Ноември, 2006
Division спечели 1ва награда в раздел Уеб Дизайн - Развлечение&Хоби на конкурса Компютърно пространство ‘06 със сайта www.uno-sofia.com
пълният текст


6 Юни, 2006
Официално бе публикуван Интернет сайта на верига ресторанти "UNO" - www.uno-sofia.com
пълният текст...


3 Февруари, 2005
Обновеният online Прес Архив на The Schieffelin & Co Company ще бъде публикуван на 28 февруари 2005г.
пълният текст...


15 Декември, 2004
Division приключи работа по Wineosaur 4.1! Wineosaur е основният инструмент на Charmer Industries за анализ на пазара на вина и алкохолни напитки в САЩ.
пълният текст...


18 май, 1999
Division подписва договор за партньорство с iConcepts™, Inc., американска...
пълният текст


 
Copyright© 1998-2017, Division Ltd.
Всички права запазени.