Начало Управление на Проекти eArchiver Broadcast e-Mail eProof Последни Проекти Всички Проекти Data Defender Data Defender Pro Клиенти Партньори Кариери Галерия За Нас Контакт Карта на сайтаComcast
Основана през 1963, Comcast прераства от локален кабелен оператор в една от водещите комуникационни компании в света, специализирана във високоскоростни връзки за предаване на видео информация. Comcast Cable е третия по големина доставчик на кабелни услуги, като в момента разширява дейността си в сферата на цифровите услуги, доставка на по-бързи Интернет услуги с Comcast High-Speed Internet и разработването и осигуряването на иновационно програмно осигуряване. QVC е най-големия кабелен оператор в световен мащаб, който осигурява TV и web шопинг в САЩ, Обединеното Кралство и Германия.

AIMS International Management Search е международна верига от компании за консултиране в областта на човешките ресурси, с богат опит при набирането и отлично познаване на пазара на кадри в съответните страни.

Партньорите на AIMS са обвързани със световно валидни стандарти на качество при провеждането на търсене и селекция на кадри, както и в работата си и контактите си със своите клиенти.
http://www.aims-network.comHiTechParts (HTP)

HTP е създадена от собствениците на ERAI (Electronic Resellers Association International Inc) - Асоциация на Търговците на Електронни Компоненти, след като членовете на ERAI заявяват нуждата от обширна база данни, където дистрибуторите могат да продават и купуват компоненти в сигурна и защитена среда.Schieffelin&Somerset
Основана през 1794 и базирана в Манхатън, Schieffelin&Somerset Co. е един от водещите вносители на висококачествени вина и алкохол в САЩ.Charmer Industries е компания предлагаща най-престижните в света марки вина, алкохол, шампанизирани вина и ликьори във всички лицензирани магазини и заведения в САЩ. Charmer Industries е член на групата Charmer-Sunbelt - един от водещите дистрибутори на висококачествени вина, алкохол, бира, бутилирана вода и други безалкохолни напитки. Групата Charmer-Sunbelt работи в Аризона, Канектикът, Флорида, Мериленд, Пенсилвания, Южна Каролина и областа Колумбия.
BROWN+PARTNERS е компания базирана в Пенсилвания, която се е специализирала в областта на принт мениджмънта. Тя работи с множество фирми в сферата на различни печатни услуги - луксозни рекламни и промоционални материали, офис материали и корпоративни подаръци.
Brody Communications
Brody Communications, Ltd. работи от 1983г. с най-големите световни компании споменати в класацията Fortune 1000 в услуга на хора и екипи, чиято цел е да общуват и работят по-ефективно. Brody Communications предлагат обучение и консултантски услуги като специализират в комуникация и етикет на работното място.

 

5ти Ноември, 2006
Division спечели 1ва награда в раздел Уеб Дизайн - Развлечение&Хоби на конкурса Компютърно пространство ‘06 със сайта www.uno-sofia.com
пълният текст


6 Юни, 2006
Официално бе публикуван Интернет сайта на верига ресторанти "UNO" - www.uno-sofia.com
пълният текст...


3 Февруари, 2005
Обновеният online Прес Архив на The Schieffelin & Co Company ще бъде публикуван на 28 февруари 2005г.
пълният текст...


15 Декември, 2004
Division приключи работа по Wineosaur 4.1! Wineosaur е основният инструмент на Charmer Industries за анализ на пазара на вина и алкохолни напитки в САЩ.
пълният текст...


18 май, 1999
Division подписва договор за партньорство с iConcepts™, Inc., американска...
пълният текст


 
Copyright© 1998-2017, Division Ltd.
Всички права запазени.