Начало Управление на Проекти eArchiver Broadcast e-Mail eProof Последни Проекти Всички Проекти Data Defender Data Defender Pro Клиенти Партньори Кариери Галерия За Нас Контакт Карта на сайта


Вашата кариера в ДИВИЖЪН


Като бързо развиваща се компания работеща в областта на високите технологии - ние се стремим да даваме шанс на млади и опитни специалисти във високо-професионалната среда на нашия млад колектив.

Ние търсим млади и амбициозни професионалисти отдадени на работата и познанието, със силно чувство за отговорност, ориентирани резултатно и желаещи да споделят и комуникират с другите, способни да се фокусират върху изпълнение на работата в срок и с необходимото качество.

Моля прегледайте обявените позиции ( ако има такива ) по-долу. Въпреки че някои от тях не са налични в момента, изпратете Вашето резюме (на e-mail careers@division.bg ), като заявите ясно позицията за която кандидатствате както и информация за контакт. Ние внимателно ще разгледаме Вашата кандидатура. Ако Вашия опит отговаря на нашите изискванията - Ние ще осъществим контакт с Вас в най-скоро време.


В момента няма свободни позиции.

5ти Ноември, 2006
Division спечели 1ва награда в раздел Уеб Дизайн - Развлечение&Хоби на конкурса Компютърно пространство ‘06 със сайта www.uno-sofia.com
пълният текст


6 Юни, 2006
Официално бе публикуван Интернет сайта на верига ресторанти "UNO" - www.uno-sofia.com
пълният текст...


3 Февруари, 2005
Обновеният online Прес Архив на The Schieffelin & Co Company ще бъде публикуван на 28 февруари 2005г.
пълният текст...


15 Декември, 2004
Division приключи работа по Wineosaur 4.1! Wineosaur е основният инструмент на Charmer Industries за анализ на пазара на вина и алкохолни напитки в САЩ.
пълният текст...


18 май, 1999
Division подписва договор за партньорство с iConcepts™, Inc., американска...
пълният текст


 
Copyright© 1998-2017, Division Ltd.
Всички права запазени.