Начало Управление на Проекти eArchiver Broadcast e-Mail eProof Последни Проекти Всички Проекти Data Defender Data Defender Pro Клиенти Партньори Кариери Галерия За Нас Контакт Карта на сайта


Бихме искали да ви представим
Division - компания за Интернет базирани решения.
Опитът, който имаме ни дава възможност да работим съвместно с нашите клиенти за намиране на уникални решения на техните бизнес нужди.

Решенията, които предлагаме надхвърлят възможностите на стандартния web дизайн - ние имаме опит в разработването на решения за електронна търговия, online управление на проекти и събития, репликиране на web сайтове на други езици, много от които с бази данни към тях, online дигитални библиотеки ... и много други.

Division търси и Ви показва възможностите, Вие клиентът, избирате външния вид и елементите, които искате да се появят на Вашия сайт. Същия подход прилагаме и при разработването на стандартния клиентски софтуер - работим с Вас и въз основа на Вашите изисквания.

Division разполага с талантлив екип от опитни програмисти и Интернет-ориентирани художници. Ние изграждаме решения, използващи най -модерните Интернет технологии, създаваме съвременни софтуерни приложения адаптирани към нуждите на клиента и комплексни, Database-управлявани "Мега" Интернет страници.

Дивижън се гордее с това, че винаги спазва сроковете договорени с нашите клиенти. До голяма степен дължим нашия успех и на навременното изпълнение на поставените задачи.

Може би вече търсите начин да се свържете с нас!
Използвайте този линк , за да откриете правилния начин

5ти Ноември, 2006
Division спечели 1ва награда в раздел Уеб Дизайн - Развлечение&Хоби на конкурса Компютърно пространство ‘06 със сайта www.uno-sofia.com
пълният текст


6 Юни, 2006
Официално бе публикуван Интернет сайта на верига ресторанти "UNO" - www.uno-sofia.com
пълният текст...


3 Февруари, 2005
Обновеният online Прес Архив на The Schieffelin & Co Company ще бъде публикуван на 28 февруари 2005г.
пълният текст...


15 Декември, 2004
Division приключи работа по Wineosaur 4.1! Wineosaur е основният инструмент на Charmer Industries за анализ на пазара на вина и алкохолни напитки в САЩ.
пълният текст...


18 май, 1999
Division подписва договор за партньорство с iConcepts™, Inc., американска...
пълният текст


 
Copyright© 1998-2017, Division Ltd.
Всички права запазени.